Turci "plaču" za Krunićem nakon večerašnjeg meča, porede ga s legendom španskog fudbala!

Ostao je nedosanjani san navijačima Fenerbahčea

Turci "plaču" za Krunićem nakon večerašnjeg meča, porede ga s legendom španskog fudbala!

Eldar Ganibegović

Bh. reprezentativac Rade Krunić igra standardno i dobro u Milanu. Ovog ljeta se povezivao s prelaskom u redove Fenerbahčea, koji i dalje ne mogu prežaliti to što nije došao u ovaj klub.

Fudbaleri Milana večeras su u prvom kolu Lige prvaka ugostili Newcastle United i, iako su bili dominantni, odigrali su samo 0:0 i razočarali navijače. 

U početnoj postavi tima sa San Sira se standardno našao i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, koji je pružio dobru partiju. 

Stefano Pioli mu itekako vjeruje i neizostavan je kotačić u sastavu italijanskog velikana, a upravo to je jedan od razloga zašto ovog ljeta nije napustio tim.

Za usluge momka rođenog u Foči bio je zainteresovan Fenerbahče, koji je ovog ljeta iz Intera kao slobodnog igrača doveo i Edina Džeku.

Oglasi

Dva kluba nisu postigla dogovor oko obeštećenja i Krunić je ostao član Milana, a navijači Fenerbahčea nakon večerašnje utakmice "plaču" za njim.

Na društvenim mrežama možemo vidjeti mnoštvo komentara i objava navijača Fenerbahčea vezanih za Krunića, a neki ga porede i s legendom šoanskog fudbala, Xabijem Alonsom.

[twitter]https://twitter.com/doncorleone1907/status/1704192621017526715?s=20[/twitter]

"Ne opraštam nikome ko nije iskoristio da se kupi Rade Krunić za 8-9-10 miliona eura u vrijeme kada je on mogao biti kupljen", tvrdi drugi navijač.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Rade Krunić je s dva gola i najbolji strijelac reprezentacije BiH u tekućim kvalifikacijama za EURO. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar1989
Momak kome je malo ko vjerovao da ce uspjet postao je jedan od boljih igraca Milana ne bas zlatnog Milana ali ipak Milan
1 0
Barbarez9
Hahahaha ja teksta… prosjecan igrac , ims 50 boljih of njega . Vi pretjerujete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti