U Zenici nije moglo bez skandala, Ronaldovu reakciju će pamtiti Bilino polje!

Kraki prekid

U Zenici nije moglo bez skandala, Ronaldovu reakciju će pamtiti Bilino polje!

Admin Čaušević

Propusti u organiziciji utakmice BiH - Portugal doveli su do incidenta u samom finišu utakmice i nema sumnje da će UEFA rigorozno kazniti FSBiH. 

Naime, tokom jednog napada navijač je utrčao u teren kako bi napravio fotogarfiju sa Cristianom Ronaldom, a zaštitari su uhvaćeni na spavanju.

Došlo je i do kratkog sukoba Ronalda i sa navijačima, poslije čega je reagovalo nekoliko zaštitara. 

Čini se da je Ronaldo dobio i određeni udarac, ali je u razgovoru sa sudijom pokazao veličinu.

Reakcija Ronalda nakon što je navijač odveden

Ronaldo se na sve samo nasmijao i nastavio utakmicu vjerovatno iz razloga pošto je navikao na ovakve situacije tokom dvodecenijske karijere. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kritike svakako zaslužuju i zaštitari koji nisu uspjeli zaustaviti navijača. Predstavnici UEFE-e su sigurno sve zabilježili i nema sumnje da će FS BiH biti kažnjen. 

Top Komentari

plemic
zenica će pamtiti ronalda i po drugim stvarima.
4 2
Rodjeni1985
Jedan Bufon za italiju branio 20 godina! A mi noga Asmiru Begovicu!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi