"Imam problem s brzim otvaranjem nogu, dovoljan je i tip koji ne želi podijeliti račun na dvoje"

Bivša slavnog tenisera otvorila dušu

"Imam problem s brzim otvaranjem nogu, dovoljan je i tip koji ne želi podijeliti račun na dvoje"

Admin Čaušević

Feliciano Lopez je svojevremeno bio jedan od najboljih tenisera svijeta. U karijeri je osvojio sedam titula, najbolja pozicija na ATP rang listi bila mu je broj 12. Od karijere je zaradio skoro 19 miliona eura.

Lopez je kao i većina sportista imao nekoliko veza. Javnosti je posebno interesantna ona sa manekenom Albom Carillom s kojom je bio u braku skoro dvije godine i to u periodu od 2015. do 2017. godine.

Carillo je sada odlučila da progovori o svom seksualnom životu, problemima dokazivanja svoje vrijednosti zato što je lijepa te o drugim stvarima.

Trenutno je Carillo slobodna i odlučila je da namjerava upoznati nekog, ali ne iz obaveze. "Bitno je da se sviđaš sebi pa ne moraš biti s nekim. Dakle prazninu koju osjećate pokrivate samim sobom", poručila je ona.

"Opasna stvar je ako dopustite sebi da budete u vezi s nekim samo zato što će onda ti sve od seeb", dodala je Carillo koja je priznala da njene prijateljice koriste Tinder, ali se ona plaši da ne budu osuđivana zbog primanja fotografija intimnih dijelova drugog muškcarca.

Oglasi

S druge strane, vjeruje da bi nevjeru znala oprostiti "ako iza toga stoji nešto jako čvrsto".

"Problem je u tome što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca na koje sam ja naišla."

"Imam problem s brzim otvaranjem nogu", kaže ona, dodajući da su za seks s njom dovoljni "parfem", "zanimljiv razgovor" i čak i "tip koji ne želi podijeliti račun na dvoje".

Prema riječima Albe Carrillo, kroz život je imala mnogo problema s dokazivanjem svoje vrijednosti zbog jednostavne činjenice da je lijepa.

"Imam još dosta stvari za ispričati, moram dokazati još petnaest puta da nisam glupa, da sam nisam spora u razmišljanju."

"Počela sam da pišem magistarski rad. Već sam umorna od dokazivanja, od toga da moram pričati o svom životu. Želim od sada raditi s mozgom", dodala je Carillo koja se ne namjerava vratiti na tv ekrane.

Lopez i Carillo su se vjenčali 2015. godine, njihova bračna idala je trajala manje od godinu pošto su se rastavili 2016., a zvanično rastali 2017. godine.

Top Komentari

Zoilomas
Fuj
3 0
BAJSJECAR1977
A sise su ji između koljenima...vise vise
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti