Benjamin Čićkušić potpisao za Vogošću PH

Prvo pojačanje

Benjamin Čićkušić potpisao za Vogošću PH

Benjamin Čićkušić novi je član rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills.

Reprezentativac BiH, koji igra na poziciji srednjeg beka, danas je potpisao ugovor sa klubom do kraja sezone 2018/2019. Posljednji angažman je imao u Turskoj, gdje je igrao za Selkaspor.

„Drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti o međusobnoj saradnji i nadam se da ću dati svoj maksimalni doprinos u ostvarenju zajedničkih ciljeva, a to je i titula prvaka BiH“, rekao je Benjamin Čićkušić.

Ovo je i prvo pojačanje Vogošće za nastavak takmičenja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

„Drago nam je da je Benjamin naš novi član. Prema procjeni struke, Čićkušić je zadovoljio kriterije i nismo se dvoumili oko njegovog dolaska. Ambicije kluba ostaju iste kao na početku sezone, a to je prije svega ponovno učešće u EHF takmičenju“, rekao je Kadrić, inače predsjednik UO RK Vogošća PH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi