Borac dočekuje Slogu iz Gornjeg Vakufa, Gračanica gostuje u Živinicama

Premijer liga BiH

Borac dočekuje Slogu iz Gornjeg Vakufa, Gračanica gostuje u Živinicama

Esmer Oštraković

Za vikend koji je pred nama biti će odigrane utakmice dvanaestog kola rukometne Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U ovom kolu imamo dva derbija. Jedan se igra u Banja Luci, a drugi u Živinicama, te će biti jako zanimljivo kakvi će biti rezultati.

Borac će u Banja Luci dočekati ekipu Sloge iz Gornjeg Vakufa, dok će u Živinicama u kantonalnom derbiju snage odmjeriti Konjuh i Gračanica.

Vogošća će na svom terenu dočekati ekipu Goražda, te će pokušati doći do nove domaće pobjede.

Iskra će na svom terenu pokušati ostvariti pobjedu protiv već prežaljene ekipe Drine iz Zvornika koja bi im itekako pomogla u borbi za opstanak.

Bosna iz Visokog mora ostavirti pobjedu protiv Slavije ukoliko želi ostati u trci za prvo mjesto sa Borcem i Gračanicom.

Sloboda će na svom terenu ugostiti Leotar, te su domaćini blagi favotiti, ali i Leotar se neće tako lako predati.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Ekipa koja je čini se pretplaćena na remije, dobojska Sloga, pokušat će na svom terenu ostvariti pobjedu protiv Maglaja.

Izviđač putuje na teško gostovanje u Brčko kod Lokomotive, gdje će pokušati da ostane neporažen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi