Borac poslao Goražde u niži rang

Sigurna pobjeda Banjalučana

Borac poslao Goražde u niži rang

S. Mlaćo

Rukometaši Borca m:tel nastavili su sinoć u Goraždu pobjednički niz, u okviru 25. kola Premijer lige BiH, gdje su ubjedljivo savladali istoimenu ekipu, 40:25.

Već nakon prvog poluvremena, koje je završeno prednošću „crveno-plavih“ 21:11, svima je bilo jasno da će Banjalučani, iako oslabljeni neigranjem najiskusnijih igrača, zabilježiti novi trijumf.

Izabranici Bojana Unčanina dominirali su i u drugom dijelu susreta i ostvarili sigurnu pobjedu, a trener aktuelnih šampiona BiH ponovo je dao priliku svim igračima.

Najefikasniji u redovima Borca m:tel bio je Marko Ćeranić sa devet golova, šest je postigao Vladan Đurđević, a Duško Hercegovac i Miloš Nježić po pet.

Na drugoj strani, bolji od ostalih bili su Radisav Laković sa sedam, odnosno Igor Krivokapić sa pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Premijer liga BiH u rukometu:

RK Goražde - RK Borac m:tel 20:45

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi