"Da je Ceca, dvorana bi bila puna"

Vrhunski komentar novinara HRT-a

"Da je Ceca, dvorana bi bila puna"

M. Šljivak

Meč Evropskog prvenstva u rukometu između Hrvatske i Bjelorusije (25:23) u zagrebačkoj Areni privukao je jako mali broj gledalaca.

Podrška Kaubojima u Zagrebu je izostala. Na meču sa Bjelorusijom je bilo svega osam hiljada gledalaca, što je nemjerljivo sa posjetom koja je prethodnih dana bila u Splitu.

Rukometaši Hrvatske su iskazali veliko žaljenje zbog male posjete nakon meča, a oglasio se i komentator HRT-a Viki Ivanović, koji je imao zaista vrhunski komentar na prazne tribine.

"Da je Ceca, bila bi puna Arena. Sramota me", napisao je Ivanović na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Hrvatska je bez velike podrške pobijedila Bjelorusiju, a sada im slijede dueli protiv Norveške i Francuske u kojima se bore za polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi