Damir Doborac proziva 3. januara, poznat plan priprema

Malo odmora za Gračanlije

Damir Doborac proziva 3. januara, poznat plan priprema

Esmer Oštraković

Rukometaši Gračanice iza sebe imaju jako dobru polusezoni, ali i velike ambicije u drugom dijelu sezone.

Nakon prvog dijela nalaze se na drugoj poziciji sa samo jednim bodom manje od lidera Borca, koji će u drugom dijelu gostovati u Gračanici.

Poznat je i plan priprema RK Gračanica, a prozivka igrača zakazana je za petak 03. januar 2020. godine.

Kompletan pripremni period rukometaši Gračanice obavit će u Gračanici, gdje na raspolaganju imaju Sportsku dvoranu, teretanu, te vanjske terene po potrebi.

Prva kontrolna utakmica bit će odigrana u Tuzli protiv Slobode i to 18. januara, a druga priprema utakmica je 22. januara i to u gostim, a protivni je Metaloplastika.

Tri dana nakon toga odžrat će se Memorijalni turnir Halid Žunić, a osim domaćina nastušit će RK Spačva, RK Derventa i RK Čelik.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Posljednja provjera za rukometaše Gračanice biti će na domaćem terenu, a protivnik će biti ekipa Slobode.

Sezonu Gračanlije otvaraju 08. februara kada u okviru četvrtfinala KUP-a BiH gostuju kod Izviđača u Ljubuškom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi