Damir Efendić pojačao Vogošću

Proteklu sezonu nastupao za Slogu iz Doboja

Damir Efendić pojačao Vogošću

S. Mlaćo

Uprava Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills je dovela još jedno odlično pojačanje. Pored Ivankovića na golu ove sezone bit će i povremeni reprezentativac BiH Damir Efendić.

Efendić je prošlu sezonu igrao za RK Sloga Doboj, nakon čega je odlučio da svoju karijeru nastavi u Vogošći.

"Zadovoljstvo mi je da budem novi član RK Vogošća PH, kluba koji je stabilan zadnjih nekoliko godina i konstantno raste. Zadovoljan sam kvalitetom i hemijom unutar ekipe i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve“, rekao je Efendić.

Ugovor sa Damirom potpisao je direktor kluba Elvir Kituša koji kaže:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Možemo biti jako zadovoljni dolaskom Damira i smatram da smo uradili odličan potez. Damir je jedan sjajan momak koji iza sebe ima puno iskustva i kvaliteta, tako da nema sumnje da će opravdati naša očekivanja. U toku su pripreme ekipe, odlasci na turnire i nadam se da ćemo sa ovim sastavom uspjeti ostvariti naše ambicije“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti