Danci razočarani nakon Hrvatske: Izgledalo je kao da igramo na Balkanu prije dvadeset godina
FOTO: EPA

Hrvatska osvojila bronzu

Danci razočarani nakon Hrvatske: Izgledalo je kao da igramo na Balkanu prije dvadeset godina

S. Mlaćo
Rukometašice Hrvatske u susretu za treće mjesto savladale su Dansku 25:19, te osvojile bronzanu medalju.

Iz redova Danske mnogo žalbi na suđenje.

Selektor Jesper Jensen nije birao riječi.

“Smiješno. Ništa nam nisu sudili, a sada druge stranu Hrvaticama jesu sve. Ovo je izgledalo kao da smo igrali na Balkanu prije dvadeset godina, kada ste unaprijed znali da će te biti prevareni“, rekao je Jensen, te dodao.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

“Sutkinje su stalno vršile pritisak na nas. Žao mi je zbog svega, mučno mi je u želudcu. Možda nismo bili mentalno pripremljeni za ulogu favorita“.

U finalu je Norveška savladala Francusku 22:20.

Top Komentari

pero98
Tko gubi ima se pravo bunit, pogotovo nakon 19 minuta sa 1 postignutim golom.
5 2
bahlje
Koji levat i prevara od trenera , gledao sam snimak utakmice sa fokusom na suđenje i mogu reći čista pobjeda Hrvatske , čuj sutkinje vršile konstantno pritisak na njih ... pritisak su vršile njegove igračice isforsiranim i brzopletim šutevima i bezidejnim napadima na jaku odbranu Hrvatske , možda jedna ili dvije odluke o kojima bi se moglo diskutovati , ali poraz od 6 razlike se nemože opravdati...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi