Mehmedović: Pobjeda bi bila ogroman korak ka ostvarenju cilja

Gračanica u derbiju gostuje u Maglaju

Mehmedović: Pobjeda bi bila ogroman korak ka ostvarenju cilja

E. Oštraković

Rukometaši Gračanice sutra će gostovati u Maglaju u jednom od derbija 14. kola rukometne Premijer lige BiH.

Gosti su svjesni važnosti utakmice, te znaju da bi pobjeda gotovo sigurno značila jesenju titulu prvaka BiH.

"Sutra imamo jedno od najtežih gostovanja ove polusezone, igramo protiv jako nezgodnog protivnika, ekipe Maglaja. Nadam se da ćemo kući donijeti puni plijen i obradovati naše navijače i sve ljude koji vjeruju u nas, jer to će biti jedan ogroman korak prema našem cilju", rekao je Omer Mehmedović, prvotimac RK Gračanica.

Maglaj je poznat kao grad rukometa, a navijači ovog kluba uvijek prave sjajnu atmosferu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Maglaj ima strašnu atmosferu i svakako da je svakom teško tamo igrati, ali niko nije nepobjedljiv. Mi imamo svoj sistem i bitno je samo da budemo na nivou na kojem smo bili do sad, da obratimo pažnju na detalje jer oni prave prevagu u ovakvim utakmicama. Mi ćemo dati sve od sebe, a na kraju bolji neka pobijedi", završio je Mehmedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi