Doborac: Ukazali smo momcima da je sve u našim rukama

Gračanica slavila u Bugojnu

Doborac: Ukazali smo momcima da je sve u našim rukama

S. Mlaćo

Rukometaši Gračanice opravdali su ulogu favorita na gostovanju kod bugojanske Iskre.

Gosti su slavili 30:24, iako prvo poluvrijeme nisu bili uvjerljivi. Domaći su u više navrata vodili, no u drugom dijelu je došao do izražaja kvalitet gostiju.

Damir Doborac, trener gostiju, je bio jasan nakon meča.

"Prvo poluvrijeme smo ušli plašljivo, ne znam iz kojeg razloga. Na poluvremenu smo se ohladili i ukazali momcima da je sve u našim rukama. Hvala Bogu sve se posložilo. Čestitam momcima, ali i ekipi Iskre na čelu sa gospodinom Jaganjcem. Ponavljam, ovo vraća nadu u našu rukomet", kazao je Doborac.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Njegovom timu ide sjajno.

"Ekipa je nova, dosta radimo, a svaku šansu koja se ukaže pokušat ćemo da iskoristimo. Rano je još govoriti, liga je izjednačena, svako svakog može dobiti", dodao je nekadašnji bh. reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi