Nezaboravan time out Crne Gore: "Za**bi to, šta ćemo igrati?"
Vlado Šola imao je time out za pamćenje sinoć protiv Mađarske.

Detalj od sinoć

Nezaboravan time out Crne Gore: "Za**bi to, šta ćemo igrati?"

Eldar Ganibegović

Reprezentacija Crne Gore sinoć je pružila sjajan otpot favorizovanoj Mađarskoj, no upisala poraz. Na ovom meču rukometnog EURO-a zabilježena je i jedna fenomenalna scena, a u glavnoj ulozi bio je selektor Crne Gore.

Rukometaši Crne Gore sinoć su porazom otvorili nastup na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Bolja od naših komšija bila je Mađarska rezultatom 26:24.

Iako je selekcija Mađarske bila favorit uoči utakmice, Crna Gora je držala egal. Dozvolila je Mađarima da ode tek na tri razlike, a na odmor se otišlo pri rezultatu 14:14.

Nije uspijevala Crna Gora da povede u drugom dijelu, no bilo je neizvjesno do samog kraja. Bilo je 24:24 kada Mađari postižu još dva gola i dolaze do pobjede.

Vlado Šola i nezaboravan time out

Kamere su zabilježile nezaboravan time out. Selektor Crne Gore, hrvatski stručnjak Vlado Šola, imao je show.

"Sedam na šest, dva pitova, je l' može?. Pivot, jedan, dva, je l'? Jedan, dva, četiri, pet. Imaš ovoga, jedinica ti dolazi, pokriva pivota, a nemamo drugog pivota. Za**bi to, šta ćemo igrati", rekao je Šola.

Oglasi

Zatim je riječ preuzeo jedan od crnogorskih reprezentativaca, te poručio:

"Jugo igraj, ti se zabijaš u četvorku. Ja idem na ukrštanje. Ako nemam ništa bacam cepelin", rekao je on, a najbolje od svega je izraz lica selektora koji ga je gledao i slušao. 

Šokantni time-out Vlada Šole o kojem će se pričati… #crnagora #montenegro #ehfeuro2024

Posted by CG Sport on Saturday, January 13, 2024

Inače, Crna Gora sutra nastavlja svoj put na EURO-u protiv selekcije Islanda. Posljednji nastup u grupi imat će 16. januara protiv Srbije.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Podsjetimo, jučer su u istoj grupi remizirali Srbija i Island, a Srbija je pobjedu ispustila tri sekunde do kraja utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi