Francuzi održali hitan sastanak, određena Dinartova sudbina

Trikolori eliminisani sa EP

Francuzi održali hitan sastanak, određena Dinartova sudbina

A. Čaušević

Po prvi put u posljednje 42 godine Francuska je eliminisana u prvoj fazi nekog velikog takmičenja. 

Nakon Portugala, Francuzi su izgubili i od Norveške te su se zajedno sa Bosnom i Hercegovinom oprostili od Evropskog prvenstva.

Jutros je u taboru francuske reprezentacije održan hitan sastanak na kojem je odbijena ideja da se smijeni Didier Dinart.

"Najlakše bi bilo promijeniti trenera, ali to nije pitanje u ovom trenutku", kazao je tehnički direktor, Phillipe Bana.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Radit ćemo da vidimo gdje smo pogriješili. Cilj za 2020. godinu ostaju Olimpijske igre. Na tome ćemo suditi o ovoj godini", dodao je on.

Francuska reprezentacija će posljdnji meč na Euru igrati sutra protiv Bosne i Hercegovine. Susret počinje u 18:15.

Top Komentari

epa
Francuzi ne pomisljaju na smjenu seltora koji je ruku na srce imao sve igrace uslove pare sve na raspolagaju... a nasi bi odmah mjenjali selektora igrace koji su dali svoj maximum, dok lezihl****vici u savezu sjede i govore kako nema para a uredno uzimaju 3000 KM plate... i onda nam krivo ako neko igra za Hrvatsku, srbiju ili neku drugu zemlju... momci nasi svaka vam cast i na ovome...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi