Haseljić: Protiv Goražda moramo pružiti svoj maksimum

Vogošća PH želi novu pobjedu

Haseljić: Protiv Goražda moramo pružiti svoj maksimum

Samir Mlaćo

Rukometni klub Vogošća PH. je pobjedom nad sarajevskom Bosnom zadržala poziciju lidera na tabeli.

U subotu na svom parketu rukometaši Vogošće dočekuju MRK „Goražde“.

Pred meč sa Goraždem govorio je jedan od golmana Vogošće Mirza Haseljić.

"Poslije pobjede prošlo kolo protiv Bosne , do koje smo došli teže od očekivanog slijedi utakmica protiv Goražda. Oni su kvalitetna ekipa sa par odličnih pojedinaca, ali bez obzira na sve mi moramo pružiti svoj maksimum u svakoj utakmici ako želimo sačuvati lidersku poziciju. Radimo kvalitetno od početka prvenstva i ukoliko nastavimo ovim tempom do kraja uz maksimalno zalaganje svih nas, mislim da se možemo nadati onome čemu težimo od početka prvenstva, a to je titula prvaka države“, rekao je Haseljić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica RK Vogošća PH – MRK Goražde na rasporedu je u subotu, 03.03.2018. godine od 19:00 u dvorani Amel Bečković u Vogošći.

Ovim putem pozivam sve navijače Vogošće i ljubitelje rukometa da dođu i podrže nas u utakmici protiv Goražda”, rekao je za kraj Mirza Haseljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi