Niko ne može da vjeruje kakav gol su primili Hrvati, Bodo ležao na podu i izveo magiju za pamćenje

Fantastičan gol iskusnog Mađara

Niko ne može da vjeruje kakav gol su primili Hrvati, Bodo ležao na podu i izveo magiju za pamćenje

E. Čaušević

Mađarska i Hrvatska igraju trenutno meč Evropskog prvenstva u rukometu, a prvo poluvrijeme ove utakmice obilježio je fantastičan pogodak kojeg je postigao Richard Bodo.

Hrvati u večerašnjem okršaju protiv Mađara nemaju prava na kiks ukoliko žele zadržati šansu za plasman u nokaut fazu, ali je tokom prvog dijela bilo jasno da ovaj tim čeka težak posao.

Mađarska je odlično otvorila utakmicu i pokazala Hrvatima da će večeras biti itekako "tvrd orah".

Prvi dio utakmice obilježio je nevjerovatan pogodak kojeg je postigao Richard Bodo iz situacije kada su svi mislili da su Mađari izgubili loptu.

Hrvati su odigrali dosta dobru odbranu u ovoj situaciji, te je Bodo imao problema da smiri loptu i činilo se da će ona pripasti Kaubojima.

Oglasi

No, dok je ležao na parketu Bodo je uspio da ponovo dođe do lopte i iz ležećeg položaja zabije pogodak za Mađarsku koja je u tom trenutku povela sa 5:3, a igrala se deveta minuta.

Naravno, ovaj potez iskusnog rukometaša oduševio je mnoge, a ubrzo ga je i EHF objavio na zvaničnom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Međutim, iako Hrvatska trenutno ima zaostatak sigurno je da se naši susjedi neće tako lako predati i da nas do kraja meča čeka još jedna drama što smo i navikli na ovom izdanju Evropskog prvenstva koje se igra u Njemačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti