I to se desilo: Vardar nije pobijedio u SEHA ligi

Meškov Brest prvi izbjegao poraz od prvaka Evrope

I to se desilo: Vardar nije pobijedio u SEHA ligi

Rukometaši Vardara su tek u 12. kolu SEHA lige dočekali da im neko 'otkine' bod.

Prvaci Evrope nisu uspjeli doći do punog plijena na gostovanju u Bjelorusiji protiv Meškov Bresta, ali su ipak nastavili sezonu bez poraza. Meč je okončan rezultatom 25:25, iako je malo nedostajalo da Meškov pobijedi jer je u finišu utakmice imao tri gola prednosti.

Na kraju, Vardar je čak imao i napad za pobjedu ali gostujući rukometaši ga nisu iskoristili, pa je utakmica završila remijem.

Najefikasniji igrač susreta bio je Dibirov iz Vardara sa osam golova, dok su Meškov predvodili Vukić i Škurinski sa po četiri.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Vardar nakon 12 odigranih utakmica suvereno drži vrh tabele u SEHA ligi sa 11 pobjeda i jednim remijem, a zanimljivo je da rukometaši iz Skoplja ove sezone nisu izgubili niti jednu utakmicu ni u Ligi prvaka. Jedini poraz od osvajanja titule evropskog prvaka bio im je na Super globeu od Barcelone (32:29).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi