Kapa do poda: Nijemci pokazali kako tika-taka izgleda u rukometu

Fantastična akcija i gol

Kapa do poda: Nijemci pokazali kako tika-taka izgleda u rukometu

E. Čaušević

Rukometaši Njemačke večeras su pobijedili Bjelorusiju sa 31:23 u prvom meču drugog kruga Evropskog prvenstva.

Nijemci su pokazali svoju snagu protiv nemoćne Bjelorusije i lakše od očekivanog su došli do pobjede i tako zakazali susret u subotu protiv Hrvatske.

Rukometaši Njemačke sve su oduševili večeras svojom lepršavom igrom, a detalj iz finiša meča sve je ostavio bez teksta.

Nijemci su odigrali fantastičnu akciju, a mnogi su na društveni mrežama poručili da u rukometu ovako izgleda legendarna tika-taka Barcelone. Gol je na kraju na sjajan način postigao Bohm.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Top Komentari

realno_govoreci
Obicno duplo krizanje uz lazni skok sut.Greska centralnog odbrambenog i to je to.Po naslovu covjek pomislio da je bilo 10 dodavanja uz mnostvo kretanja al eto...sportsport.ba ponovo na djelu. Bolje o Vandi pisite
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi