Karabatić o čudu na SP: Iznenadili smo se, ali jasno je da nema slabih

Iznenađen zbog poraza Hrvatske

Karabatić o čudu na SP: Iznenadili smo se, ali jasno je da nema slabih

S. Mlaćo

Francuska je savladala Island 31:22 i napravila korak bliže plasmanu u polufinale na SP. Francuzi su sada prvi sa sedam osvojenih bodova, a posao im je dodatno olakšala Hrvatska koja je sinoć poražena od Brazila.

Francuska sada odlučuje sama o sebi, a Nikola Karabaić je za RTL prokomentarisao i poraz Hrvatske od Brazila.

"Vidjeli smo da je Hrvatska izgubila protiv Brazila. Koncentrirali smo se samo sebe i na utakmicu protiv Islanda te nismo htjeli kalkulirati, ali smo se iznenadili kad smo vidjeli poraz Hrvatske. Znali smo da je Brazil dobra momčad i to je samo pokazatelj kako danas u rukometu nema slabih momčadi, nikoga se ne smije podcijeniti, a Brazilci su protiv Hrvatske itekako pokazali svoju kvalitetu", kazao je Karabatić koji je zbog povrede bio upitan za ovogodišnje SP.

Ipak, priključio se i sigurno će biti glavna uzdanica tima Didera Dinarta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi