12

Komentari (12)

melko
Hoce li izreci disciplinsku mjeru za cetnicka.
user1583752673
Nesto im ja ne vjerujem ali eto
vence
Nez kako je psovanje nalijsle majke okarakterisano na nacionalnoj osnovi.****** nije nacionalnost..vridjanje da, nazivanje podrugljivim imenom da..psovanje majke je gore od svih napada i ma nacionalnoj i bilo kojoj drugoj osnovi. Da se pitam kao sto se ne pitam svaku psovku igraca i trenera bilo prije utakmice ili poslije sađe utamkice bih sankcionisao zutim i crvenim kartonima. Treba stati u kraj prostacenju. Sto rece onak deda: igraj p.zda ti materina. :)
vence
velezovac
Branislav Krunić,Siniša Mulina,Dušan Kerkez,Nenad Stojanović,Ninoslav Milenković kako je nekad Leotar bio dobar...
karlhajncbrazzzo
“Grad Trebinje sa dugogodišnjom tradicijom medjuvjerske tolerancije nisu nikada tolerisale bilo kakve ispade na nacionalnoj osnovi.” A 1992. godine potrpali sve Bošnjake u autobuse i iselili ih za EU. Komisijski odnos.
hordaseko
Nigdje ne vidim da pise da ce oni ista uraditi zbog tog incidenta?
Ko_je_babo
Svaka cast za izvinjenje. A to cetniku treba zabraniti da igra skroz. Kako bi mu jezik skratio.
Uranija
Ovo je sportski korektno saopštenje... za naše podneblje sasvim dovoljno...
Zgembic
U afektu citaj; cetnik iz njega progovorio!
Krosteutegurovic
Ako se desilo u afektu, onda se on lično treba izviniti
Nele.
E kad jos suspenduju idiota bice pravi klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.