Sablasne tribine SAP Arene pred utakmicu BiH - Gruzija: Kao da nije Evropsko prvenstvo
FOTO: E. Čaušević

Podrška daleko kao ona u pretohdne dvije utakmice

Sablasne tribine SAP Arene pred utakmicu BiH - Gruzija: Kao da nije Evropsko prvenstvo

Haris Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Mannheimu u SAP Areni igra duel trećeg kola Evropskog prvenstva protiv Gruzije i tražit ćemo historijsku pobjedu na prvenstvima Evrope.

Za razliku od mečeva protiv Švedske i Nizozemske tribine SAP Arene večeras izgledaju slabašno i naši igrači će imati slabu podršku. To je i naš novinar zabilježio na licu mjesta što možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Naravno, svemu su kumovala i dva poraza u prva dva kola, a posebno očajna igra protiv Nizozemske. U obzir moramo uzeti i da je ponedjeljak radni dan.

Sve u svemu BH Fanaticosi će ponovo biti na tribina, a tu je skupina oko njih 100 i podržat će izabranike Irfana Smajlagića.

Na tribinama se vidi još koja zastava Bosne i Hercegovine, ali sve to djeluje prazno i sablasno.

Oglasi

Reprezentacija koja večeras trijumfuje osvojit će treće mjesto u grupi E i lakši žrijeb pred baraž za Svjetsko prvenstvo 2025. godine.

Burić nije u sastavu

Jedna od najvećih zvijezda rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine propušta posljednji meč grupne faze Evropskog prvenstva u Njemačkoj, odluka je selektor Smajlagića.

Na Gruziju idemo bez Benjamina Burića, prvog golmana i sasvim sigurno prve zvijezde ovog tima. Na gol će po svemu sudeći Harun Hodžić.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Nije poznato zbog čega Burića nema na spisku za meč s Gruzijcima, ali jasno je da nije povrijeđen.

Podsjetimo da je nakon posljednje utakmice protiv Nizozemske Burić prolazeći pokraj novinara vidno ljut dobacio: "Pitajte selektora", pa je možda ovo način da ga Irfan Smajlagić "ohladi".

Top Komentari

HamzaVojvoda
Pa ljudi moji je li to moguce bosna vodi 1 0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti