Adi Mehmedćehajić novi član RK Gračanica
Foto: RK Gračanica

Došao iz Gradačca

Adi Mehmedćehajić novi član RK Gračanica

E. Škorić

Sada već bivši rukometaš Gradačca, Adi Mehmedćehajić, potpisao je za RK Gračanica.

Adi Mehmedćehajić, rođen je 20.06.2001.g., visok 190 cm i težak 82 kg, a igra na poziciji lijevog krila.

On je kroz igrački razvoj prošao sve kategorije "RK Speed" Gradačac gdej su mu trejneri bili Safet i Dado Doborac.

Posljednje četiri sezone bio je član seniorske ekipe Gradačca, a odavno je važan član prve postave. Bio je jedan od najefikasnijih igrača Gradačca u ovoj polusezoni, a u Gračanici su zapazili njegov potencijal i odlučili da ga dovedu.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Posljednjih sezona RK "Gračanica" je u svakom smislu u uzlanoj putanji. Trenutno je u vrhu bh. rukometa, radi se o vrlo organizovanom kolektivu, a ambicije kluba se podudaraju sa mojim. Prateći rad u i oko Kluba, prepoznao sam izuzetno predan i kvalitetan rad trenera Doborca, koji svakog igrača čini boljim. Dakle, najveći motiv mog priključenja RK "Gračanica" je želja i ambicija za igračkim napredovanjem, a siguran sam da u ovom radnom i sportskom okruženju to mogu postići", poručio je mladi rukometaš.

Top Komentari

NKZ1922
Sretno Adi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi