Nisam ga namjerno, majke mi

Červar se pravdao nakon lakrdije

Nisam ga namjerno, majke mi

Nove šokantne slike sa Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Osam sekundi prije kraja utakmice Hrvatska - Bjelorusija pri rezultatu 24:23, Bjelorusi su imali napad za izjednačenje. 

U tom momentu, pored aut-linije hrvatski selektor Lino Červar uhvatio je bjeloruskog igrača. Insert se poput epidemije proširio društvenim mrežama...

"Ma nema tu nikakve namjere. Ja imam običaj po trenerskoj liniji hodati lijevo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s bjeloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe", kazao je Červar nakon utakmice.

Eto mi smo glupi, a on je pametan. Červar zapravo to tvrdi, jer evidentno je da nikakvog žara borbe nije bilo, jer je on selektor, a ne igrač. Drugo, nije bilo ni sudara, jer ono što smo vidjeli je klasični zagrljaj.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Nisam ga namjerno majke mi, reklo bi dijete svome ocu ili majci...

Promo

Top Komentari

Aldin Fazlagic
U teskim situacijama izadje na vidjelo s kakvim sredstvima dolazimo do cilja.Mogu samo reci da nije za primjer,bolje je casno izgubiti nego prljavo pobjediti.Lino izgleda da si jeo puno cokolino,al trebao si pure.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi