Prce: Šteta što i Francuzi moraju kući

Reprezentativac BiH nakon utakmice

Prce: Šteta što i Francuzi moraju kući

Rukometaši BiH porazom od Francuske oprostili su se od Evropskog prvenstva.

Publika u Trondheimu mogla je svjedočiti brzom rukometu sa dosta golova, a na kraju je, očekivano, slavila selekcija Francuske s uvjerljivih 31:23.

Po završetku meča pred kamere je stao Nikola Prce.

"Mi smo možda igrali protiv najjače reprezentacije u grupi, koja, eto, na njihovu žalost mora kući zajedno sa nama. O njihovim kvalitetama ne treba trošiti riječi. Možda nisu zaslužili da ovako ispadnu, jer se stvarno radi o najboljem timu u našoj grupi, a možda i na prvenstvu. Ni danas, kao ni prethodnih dana, nisu bili na visokom nivou, ali dovoljno za nas. Mi smo odigrali dobro poluvrijeme, kasnije smo stali i oni su to iskoristili", izjavio je Prce.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

U selekciji BiH uvjerljivo je najbolji bio Marko Panić s devet pogodaka.

Top Komentari

pero98
Prce, nije uopće šteta, dogodi se jedan loš turnir, ne moraju stalno osvajat turnire ni medalje.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi