Pušilo vodio Goražde do važne pobjede: Presudila je naša borbenost i timska igra
Važnu pobjedu upisalo je Goražde sinoć na svom parketu

Važna pobjeda za momke iz grada na Drini

Pušilo vodio Goražde do važne pobjede: Presudila je naša borbenost i timska igra

S. Mlaćo

Rukometaši Goražda pripremili su sinoć iznenađenje i pred svojim navijačima savladali Vogošću Poljine Hills 27:25.

Domaći su prikazali borbenu partiju, te na kraju obradovali svoje navijače i upisali tri vrijedna boda.

U redovima Goražda sa deset pogodaka istakao se mladi Emsad Pušilo. Dan nakon utakmice nije krio zadovoljstvo.

"Prezdovoljan sam prije svega igrom i borbenošću cijele ekipe. To je ono što nas je i odvelo do pobjede. Timski igra i borbenost svakako su zaslužni za našu pobjedu. Prezadovoljan sam i kada je u pitanju moj rad i moje zalaganje na terenu, ne samo u ovoj utakmici, nego i prethodnim. Trudit ću se da do kraja sezone uz moje timske kolege postižem što bolje rezultate pa da zavšimo ovu sezonu što je bolje moguće", kazao je Pušilo za SportSport.ba.

Goraždani se tenutno nalaze na 11. mjestu Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Uvijek ima uspona i padova, bilo je toga naravno i u dosadašnjem dijelu sezone, ali bitno je da se svi kao tim trudimo i borimo svaku utakmicu. Ostala nam je još utakmica u gostima protiv Zrinjskog. Potrudit ćemo se da Mostarima pružimo što jači otpor i odigramo kvalitetnu utakmicu", jasan je bio Pušilo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti