15

Komentari (15)

Dabul
svaka čast Bošnjacima iz Sandžaka, da li ikako postoji način da formiraju sandžačku ligu
Husrefbeg22
Svi klubovi iz svih sportova u Novopazarskom Sandzaku trebaju istupiti iz prvenstva Srbije. U pitanju je fasizam iz vrha Srbije a publika je masa koja to provodi u djelo. Najlogicnije bi bilo da se sportski klubovi iz Novopazarskog sandzaka takmice u odgovarajucim ligama Bosne i Hercegovine. Beograd je postao leglo najvecih fasista i sovinista i treba svaki Bosnjak izbjegavati bilo kakvu posjetu tom gnijezdu cetnistva.
Mirsad1705
Nikakvo čudo, kad su na vlasti "radikali", što je sijonim za okorjele ******e/fašiste.
Baboisback
Normalno da delegat "nije cuo". Ne trebamo vjerovati svojim ocima i usima,nego delegatu. Srbi su najveci lazovi na kugli zemaljskoj.
visokohz
Uranija
Jedino gori od albanaca sa Kosova su naši “dragi” susjedi i komšije. Nažalost teško bolestan narod, čast izuzetcima od nekoliko procenata 10-15%
damir83
Kosovoalbanci su jako fini ljudi, neznam zašto ih tako spominješ. Imam mnogo prijatelja. Gospoda za ovu mraku !
Uranija
Nije teško biti gospoda za ove zadojene bolesnike, ali nećemo pretjerivati sa hvaljenjem albanaca.
Zulfikar
Ono kad Vlasi I Cincari nekome kazu da je Turčin hahaha. Samo ime Delije je turska rijec.
denimen9
Ako ima krizu idendtiteta onda su to Srbi, svima nešto kenjaju a državu im vodi ***** i lezbejka!
Malmi_Suomi
@denimen9 jaooo vidi ga i ovdje ?
I još ovakav komentar?
Hahahahahaha hahahahaha haha hahahahaha BEŽEEEE!!!
denimen9
@Malmi_Suomi ma brate sve cu da prozivam, i Reisa i Vučića, pogotovo Velež, Borac i ostale male klubove i naše i njihove, samo ako mi naleti. Pa nisam se registrovao da Fantasy igram ahhaha, nego da se sprdam hahahah
Grohot
a smeta im jakna UCK? Kakav poremecen svijet Boze drag
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.