Sloboda na pogon maestralnog Bečića savladala Goražde

Sjajan susret u Mejdanu

Sloboda na pogon maestralnog Bečića savladala Goražde

E. Dindić

U okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše svoj susret u Mejdanu odigrali su  Sloboda i Goražde. Na kraju domaći rukometaši slavili su sa rezultatom 43:35 (20:16).

Prvo poluvrijeme donijelo je igru bez odbrana, te nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 20:16 u korist izabranika Pere Miloševića.

Kako se završilo prvo, tako je počelo i drugo u igri bez odbrana bolje su se snašli domaći rukometaši koji su na kraju upisali pobjedu rezultatom 43:35.

Najefikasniji u pobjedničkom sastavu bili su Anes Bečić sa 16 pogodaka, dok je Benjamin Čičkušić dodao 10, Emir Suhonjić dodao je šest, dok se Alen Ovčina zaustavio na pet postignutih golova.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Bolji od ostalih u redovima Goražda bili su Emsad Pušilo sa 13 pogodaka, dok je Harun Djana dodao sedam. a Tarik Žiga zaustavio se na šest postignutih golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi