Skandal u hrvatskom derbiju: Marko Bezjak udario u leđa delegata utakmice
Nestvarne scene u Našicama (Foto - Borna Jakšić / Pixsell)

Nevjerovatno

Skandal u hrvatskom derbiju: Marko Bezjak udario u leđa delegata utakmice

Midhat Šljivak

Veliki derbi hrvatskog rukometa između Nexea i Zagreba u Našicama prekinut je neposredno pred kraj prvog poluvremena zbog napada igrača domaćeg tima Marka Bezjaka na delegata ovog meča Antu Josića.

Zagreb je u Našicama imao prednost od 16:9 protiv Nexea kada je došlo do velikog skandala zbog kojeg je utakmica prekinuta.

Igrači Nexea protestvovali su zbog odluke sudija da ponište pogodak Fahrudina Melića, te su dosudili sedmerac. Nezadovoljstvo je kulminiralo, a ceh je platio delegat Anto Josić.

Njega je 'u prolazu' ramenom u leđa udario igrač Nexea Marko Bezjak. Josić je završio na podu i potom je odveden u svlačionicu kako bi mu se ukazala ljekarska pomoć.

Igrači i navijači su čekali šta će se desiti s utakmicom. Nakon pola sata pauze odlučeno je da se utakmica neće nastaviti.

Oglasi

"Prije samog kraja prvog poluvremena u dvorani u Našicama došlo je do incidenta kod zapisničkog stola te je utakmica protiv Nexea prekinuta. Više informacija bit će poznato nakon očitovanja službenih osoba utakmice", saopšteno je iz RK Zagreb.

Ova utakmica vjerovatno će pripasti RK Zagreb. Sada je na potezu Rukometni savez Hrvatske.

Neće ni Marko Bezjak proći bez kazne. Napravio je neoprostivu stvari i vjerovatno mu slijedi popriličina suspenzija.

Tim iz Našica također bi mogao biti kažnjen. To im neće donijeti ništa dobro i titula prvaka vjerovatno će ostati samo san.

Top Komentari

dijow77281
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi