Šćepanović novo pojačanje Vogošće

Igra na poziciji desnog beka

Šćepanović novo pojačanje Vogošće

RK Vogošća dobio je novo pojačanje. U pitanju je, naime, Matija Šćepanović koji se kroz ugovor sa bh. klubom izborio kroz probni period.

Ovaj rukometaš koji igra na poziciji desnog beka u Vogošću stiže iz Pule, a do sada je u karijeri još igrao za RK Istrabenz Plini Izola i HC Estense Ferrara.

"Privuklo me je to što se kvalitetno trenira i što klub pod vodstvom jednog od najboljih trenera se natječe za titulu svake godine, što znači da dečki stvarno igraju dobar rukomet. Stvarno sam iznenađen kako sam dobro prihvaćen ovdje, od strane kluba i saigrača koji su dosta otvoreni i dostupni. Sve ide u najboljem redu, pa se nadam da će tako i ostati. Što se tiče sezone, mislim da je jasno da se titula želi dovesti u našu dvoranu i da će se oko toga 'krvavo' raditi. Dodat ću samo da želim ostatku cijele ekipe sretnu sezonu i da nas povrede zaobiđu u širokom luku", kazao je Šćepanović.

Ugovor sa Matijom potpisao je direktor kluba Elvir Kituša.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

„Cijeli kolektiv kluba je zadovoljan novim pojačanjem. Matija je super momak, koji se jako brzo uklopio u ekipu i nadamo se da će naše povjerenje opravdati. Iako ima samo 22 godine, iza njega je bogato internacionalno iskustvo i nema sumnje da će pružiti kvalitet i igru koja se očekuje od njega. Samo ću reći dobro nam došao Matija i nadam se da ćemo svi zajedno ostvariti zacrtane ciljeve", kazao je direktor kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi