Smijenjeni selektor Srbije dobio prijeteću poruku od najboljeg igrača

Duboko potresen

Smijenjeni selektor Srbije dobio prijeteću poruku od najboljeg igrača

Skandalima u srbijanskom rukometu se, čini se, ne nazire kraj.

Nakon što je smijenjeni selektor Jovica Cvetković optužio igrače kako su tokom Evropskog prvenstva konstantno lumpovali i da je to razlog neuspjeha u Hrvatskoj, uslijedio je nastavak sapunice.

Igrači su najprije uzvratili kako ih je Cvetković pijan vodio na utakmicama i da se u takvom stanju fizički sukobio s potpredsjednikom Saveza, da bi potom korak dalje otišao najbolji reprezentativac Srbije Petar Nenadić.

On je, naime, poslao Cvetkoviću prijeteću poruku, koju je ovaj potom pokazao novinarima.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Vodi dobro računa šta pričaš o nama, jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš. Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe zbog svog neznanja i alkohola. Sram da te bude tvojih godina i laži", piše u poruci.

Sve to je duboko potreslo Cvetkovića, ne krijući da se uplašio, no vjeruje da mu je cijela ova afera namještena kako bi na njegovo mjesto došao Nenad Peruničić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi