Vladimir Tomić nakon potpisa za RK Gračanica: Tabela govori sve, želim pomoći ekipi
RK Gračanica se trenutno nalazi na drugom mjestu sa tri boda manje od prvoplasirane Bosne iz Visokog.

Veliko pojačanje za RK Gračanica

Vladimir Tomić nakon potpisa za RK Gračanica: Tabela govori sve, želim pomoći ekipi

E. Oštraković

Uprava RK Gračanica posljednjeg dana prijelaznog roka angažovala je još jedno pojačanje za svoju ekipu.

Povratak na teren Slavena Šijakovića je još uvijek neizvjestan zbog povrede, a narednih 15 dana će i drugi srednji bek, Amir Sumbić, biti odsutan zbog privatnih obaveza, te su Gračanlije odlučile da dovedu adekvatnu zamjenu na poziciji srednjeg beka.

Tako je posljednjeg dana prijelaznog roka za RK Gračanica potpisao srednji bek, Vladimir Tomić.

"Moja očekivanja su ista kao i uprave kluba. Želje i ambicije nam se podudaraju. Za početak to je dobra pozicija u play off-u. Za sada sam odradio samo jedan trening sa ekipom, ali to je bilo dovoljno da vidim da ima jako, jako kvalitetnih igrača. Svi imaju maksimalno profesionalan pristup. Nisam upoznat sa ostatkom lige, znam nekoliko igrača, ali znam da je liga ujednačena ali sam siguran da cilj moze biti ispunjen uz dobar rad i pristup, a tabela govori da je to ovdje na pravom nivou. Navijačima želim da poručim da ću dati sve od sebe na terenu da pomognem ekipi da napravi što bolji uspjeh u ovoj sezoni", rekao je Tomić.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK Gračanica se trenutno nalazi na drugom mjestu sa tri boda manje od prvoplasirane Bosne iz Visokog, a nakon što su u prošlom kolu minimalno poraženi na gostovanju od Vogošće u subotu će imati šansu da upišu novu pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije