Vujović o sudijama: Najbolji hoteli, automobili, hrana...

Taj kao da ih moli da ga kazne

Vujović o sudijama: Najbolji hoteli, automobili, hrana...

E. Škorić

Veselin Vujović je u intervjuu za Radio Marca u svom stilu opleo po sudijama, te je svjestan da ga čeka novi "poklon" od Evropske rukometne federacije (EHF).

"Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji šute. Kad je natjecanje, uvijek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju šta jedu u hotelima. I ja vidim da naš sport ne napreduje s tim ljudima. Znam da će me kazniti kada čuju ove izjave, ali neka, jer kako god, ja sam ponosan i neustrašiv", izjavio je Vujović u svom stilu, pa je još naglasio:

"Ponekada, kada naprave pogrešku, ja skočim i osjetim miris alkohola. Hito sam i ranije zapisati svoja zapažanja u zapisnik, ali predsjednik i delegat preporučili su mi da ništa ne prijavljujem jer bi klub bio kažnjen, a ne sudije. Jednom te pokradu, pa te smiruju, onda suđenje bude skandalozno u moju korist. Žive od rukometa, a gledaju samo vlastite interese".

Vujović je ranije, 2002. godine, kao trener Ciudad Reala dobio dvogodišnju suspenziju EHF-a zbog tuče u meču Kupa kupova protiv Flensburga, a novčane "sitne" kazne su mu postale svakodnevnica.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Top Komentari

realno_govoreci
AHAHAAHA Veselin Vujović je u intervjuu za Radio Marca u svom stilu opleo po sudijama, te je svjestan da ga čeka novi "poklon" od Evropske nogometne federacije (EHF). CUJ NOGOMETNE HAHAHHAHAHA MA NEMA,EEEE,NAJJACI PORTAL U DRZAVI. NEMA DANA A DA NIJE CIRKUS SA VAMA. UPOSLENICI ZAJEDNO DVA VELIKA ODMORA ONOVNE SKOLE IMAJU
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi