Crnogorac dao nezapamćenu izjavu nakon pobjede nad Srbijom: "Pozdrav hejterima, pozdrav Miloševiću"
Vuk Borozan imao je specijalnu poruku nakon pobjede nad Srbijom.

Borozan u elementu

Crnogorac dao nezapamćenu izjavu nakon pobjede nad Srbijom: "Pozdrav hejterima, pozdrav Miloševiću"

Eldar Ganibegović

Crna Gora danas je za kraj nastupa na rukometnom Euru rezultatom 30:29 savladala Srbiju. Nakon meča Vuko Borozan, reprezentativac Crne Gore, dao je nezaboravnu izjavu.

Rukometna reprezentacija Crne Gore pobjedom se oprostila od Eura. U posljednjoj sekundi stigla je do trijumfa protiv Srbije danas.

Vuko Borozan postigao je šest od 30 pogodaka Crne Gore. Nakon utakmice dao je nevjerovatnu izjavu.

"Prije svega bih pozdravio hejtere. Neka nastave da me pljuju. Što više poljuju, ja ću biti jači. To je jedno", rekao je Borozan i nastavio:

"Drugo, pozdrav i za gospodina Peru Miloševića. Naravno, to je ovo moje što sam dužan cijeloj Crnoj Gori."

Oglasi

Vuko Borozan poslije pobjede nad Srbijom pozdravio hejtere i Pera Miloševića #ehfeuro2024

Posted by CG Sport on Tuesday, January 16, 2024

Zašto Pero Milošević?

Naime, na utakmici Lovćena i Flensburga u decembru 2023. godine desio se poprilično veliki skandal.

Već na početku utakmicu Borozan je nekoga "otjerao u pi*ku materinu", a pretpostavlja se da je to bio trener Lovćena, Pero Milošević, koji je istog momenta tražio tajm aut.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Pale su tada teške riječi, a Borozan više nije ulazio na toj utakmici koju je  Lovćen izgubio rezultatom 42:19. Ostaje da se vidi šta će dalje da bude u njihovom odnosu.

Inače, Crna Gora je tako kao trećeplasirana u grupi završila nastup na Euru što znači i bolju poziciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi