Zahirović: Protiv Kaknja nas zanima samo pobjeda

Vogošćani žele novu pobjedu

Zahirović: Protiv Kaknja nas zanima samo pobjeda

S. Mlaćo

Rukometaši Vogošće u proteklom kolu PL BiH nakon teškog gostovanja u Istočnom Sarajevu, zabilježili su važnu pobjedu (24:26) na vrućem terenu ekipe Slavija.

Već sutra, 21.04.2018. na svom terenu dočekuju rukometni klub Kakanj.

Pred meč sa Kaknjem govorio je srednji bek Vogošće Ajdin Zahirović, koji je zabilježio odličnu igru u utakmici sa Slavijom.

"Nakon neizvjesne, teške utakmice protiv Slavije, okrećemo se novim izazovima u prvenstvu. U utakmicu sa Kaknjem moramo maksimalno ozbiljno ući i što prije nametnuti svoj ritam igre, što u Istočnom Sarajevu nismo uspjeli sve do 45 minute. Respektujemo ekipu Kakanja, ali nas osim pobjede ništa drugo ne zanima“.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Utakmica 22. kola Premijer lige BiH je na rasporedu sutra, 21.04.2018. sa početkom u 19,00 sati, u dvorani Amel Bečković u Vogošći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi