Prvo kolo Australian Opena

Andujar "počistio" Džumhura

28

Komentari (28)

prostecinjenice
Klošaru raspali kani se tenisa, više love spržiš na put i hotele u zadnje dvije godine nego što zaradiš, što prije to shvatiš to bolje za sve.
svasta
Boli Dzumija cuna on ipak sakupi para ko hijena i postao je milioner! Ide na turnire i zadovolji se sa malo novca!
hake
Objesi kondome o klin pa možda nekog i pobjediš Damire sramoto jedna.
Sad ce ga deportovat iz Australije
Hasanaga
Jadni roditelji se zaduzili do guse da ga izvedu na pravi put, a on se okrenuo splavovima i starletama. Eee moj Damire prebrzo si se poceo kurciti.
GuiliDamou
A jesmo gamad u pm, procitah sad komentare, razapeste momka ko da ste mu vi posudili pare da napravi karijeru, pa ste sad ljuti sto nece moc vracat… hahahha, a jbt, ne znam jel smjesno il zalosno…
DeteVi
Šteta. Andujar nije loš, ali tvrda podloga mu ne ide, tako da sam se nadao prolasku. Pogotovo kada sam vidio da je Ruud odustao. Sve je to ok, može se ispasti, Ali brate, onako se raspasti, ne znam, nije mi jasno.
Mehinaldo
Ma neda ni bog realno sve je on osim sportiste uvijek neke price oko njega mislim sad kao nekonljubomoran na njeg nek je ziv i zdrav ali on nije sportista ima je jednu dobru godinu ali to je i pokazatelj naseg mentaliteta mi nismo za duge staze 90% nas ima izuzetaka ali ovo ostalo svi smo isti on ima vise naslova o promjeni manekenke koju voda nego o sportskim uspjesima idi trosi pare
Zoilomas
Objesi gacice Damire
svasta
Pa nenosi on tange!?
Gari Garinča
BiH lucky losser izgubio kompas.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Opet bolje plasiran od Djokovića huehuehue
ZIVIOrodjo
Đumha Nebi prvi ni u pufu pogodio
enko
Zilicu juce ste mu tepali đumi a danas ne,nije fer.ebace mu ona starleta zivot a ne samo tenis.
Bereta
E Dzumi,nije tvoja glava za dvije noge nego za cetiri
opasni_medo
Majstor, jedan od rijetkih koji dva puta u jednoj hefti ispada sa istog turnira.
Piplica123
Hahahaha legendo
user1596870987
Oduzmite ovome pasos, najveca bruka BiH od rata

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Ti da si valjao, pogino bi u ratu.
Noname992
Pometina naša
BogatiDijasporac
Ovaj Dzumhur je kanta za nabijanje.
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac malo je reći da je postao kanta za nabijanje.
Moj buraz ... sjećam se prije 10 godina stari njegov ga prati na aerodrom u Sarajevu i igrom slučaja sam se našao tu i njegov otac počeo pričati mom kolegi koji je radio na aerodromu i tako čuo sam da mu se stari zadužio u svim bankama samo kako bi ga isfinansirao i izveo na pravi put. I čuo sam kasnije kada je ova budala Danir pravio kao rezultate da je starog bar izvukao iz dugova a haman ista generacija je i Mirza Bašić i njegovi su se zavalili do p.m. DRŽAVA im nije ništa pomogla ama baš ništa.
Kakvo je stanje zadnje 2 3 godine veze nemam
Uranija
@Malmi_Suomi još treba amidža i ovakve šištavce da država financira, da mogu po splavovima sa onim plastičarkama zadavati
Malmi_Suomi
@Uranija AMIDŽINO... u početku su bila obojica potencijali ( nemojmo gledati sada kako su grohnuli)ali moje mišljenje u početku njihovog razvoja ( pišem o obojici jer " tu su njih dvojuca" ) država , mislim institucije neke trebale su stati koliko toliko iza njih jer da su stali , pitanje je bili ovaj smrdo mali pravio toliko ispada i još se preselio u BG.
Mirza Bašić je skroz druga priča i čak što više znam kada se rodio u ratu, spratu iznad mene i iz lijepe familije. To je Mirza ( bio je extra momak) danas ne znan
Eduard
Veliki uspjeh naseg Damira. Ipak izgubiti od Andujara koji je u top 3 tenisera svijeta nije sramota. P
Bulle
Žali se na vizu možda ostaneš još koji dan na turniru
fudo.98
Uze ga lopatom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.