9

Komentari (9)

sargan74
Ovaj kao Dobrica:))
Malmi_Suomi
Ovako SBIJANCI LAŽU I LAŽU I LAŽU UVIJEK!!! To je njihov DNK kao i ovim pravoslavcima u Bosni i Hercegovini. Slave izgubljenu bitku na Kosovu..... pa gdje to ima???? LAŽOVI
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...otac nacije Cosic je najbolje definisao svoje pleme...genetski lazovi i prevaranti.
Malmi_Suomi
@King_Kenny volim Dobricu baš je dobar u LAŽIMA a još je Ćosić-:)))
LAŽOVI , svjetski LAŽOVI br.1 !!!
Zamisli ti jednog " svjetskog čovjeka , sportaša ( prije svega) da kaže da je lagao u vremenu SVJETSKE PANDEMIJE ( zaraze) da izađe u javnost i da kaže : eto jbga, nisam mogao da ga odbijem ( interviju).
NEVJEROVATNO na šta je spao br.1 u svijetu TENISA ( a poštovao sam ga kao sportaša)
A nakon svega .... LAŽOV br 1.
Fujjjj
vedin
Ovaj opet petlja i laže.
Gr0hot
uradio bi ti to i opet, nazalost majstore!
Zeleni_zub
Ovaj čovjek je dokaz da kad si fenomenalan u nekom sportu, to te ne čini dobrim ni u čemu drugom. Čak suprotno, da bi postao vrhunski, moraš se odricati svega, sav mozak i snagu usmjeriti samo na sport i onda kaskaš u svim drugom stvarima.
denimen9
Vidim ti si jak komentara, mogu mislit sta si sve morao halalit zbog toga hahhah
Zeleni_zub
Halalio glupe komentare i stavove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.