26

Komentari (26)

Fareus1921
POKREĆE SE INTERNACIONALNI KLASTER ZVANI "ADRIA TOUR"
rp50
Pa to je Djokovicu uradio namerno logicno, jer od pocetka je pricao sa onim doktorom iz Beograda da se treba zaraziti koronom i da orgnizam onda postaje imun na bolest,pa nije on tolika budala da bez veze lumpuje u klubovima kao da je klinac i to u sred pandemije,sve radi sa ciljem.
magistar
Testirano je 100 ucesnika njih 4-5 zarazeno. Tako ce biti i na USA openu uz sve mjere. Momak je sa Coronom poderao sve rivale i organizovao turnir usput.
Armin29
Sramota je on za sport
SeoRusilac
Nole je jači od korone
Uranija
@magistar Nole je bre vanzemaljac, može da igra na tri terena u isto vrijeme ali neće.hahahaha šalim se Nole je vrhunski sportista i zasluženo je br.1 Ali sad ozbiljno, vidim da si malo ograničen, preko 90% zaraženih corona virusom nema nikakve simptome pa tako ni ovi teniseri nisu imali, Dimitrov, Novak i Borna....
K79
Ovo mi je najjače a vidim da je postalo in #pozitivan na koronu al nema nikakve simptome #! Haha hahh hahh hahh hahh
bistrik87
7 dana najmanje da pocnu simptomi, ti tek sad skonto ?
Bhf
Naucnici kazu da onaj ko je pozitivan na virus a nema simptome ima vrlo male sanse da prenese virus na druge.E sad kako to da imas virus a da nemas simptome i da se osjecas super je pitanje za naucnike.Isto tako kazu da virus nemoze preziviti na +18C a i dalje se siri.Izgleda su oni malo zakazali.
GuiliDamou
Hahahahah, hahahahahh top majke mi, treba napraviti foru od toga!!! 50.000 pozitivnih, od toga 49968 nemaju simptome, a ****li majku cijelom svijetu zbog Corone!!! 50.000 pozitivnih, nemaju simptome al nemaju ni posla zbog korone hahahah! Joj jesmo ovce, tacno sad sam sebe odoh pljunut u ogledalo, pa prije mjesec ipo samo sto nisam pio dezinfekciono sredstvo, zenu kad krenem j...... dezinfikujem cunu, kad krenem spavat jastuk naspricam, kad dodjem s polja okupam se u dez sredstvu... eeeeeee magare jedno...
Zeleni_zub
@Bhf kakve ti gluposti valjaš? Gdje se informišeš o tim +18? Kako onda u Saudiji stotine hiljada slučajeva, jel to zahladilo dole?
Saimai1316
Od prvog dana govorim za coronu da je bezopasna po zdrave sportske osobe,bio sam pozitivan na pocetku marta,od tad ismijavam portale i sve one koji su se srali u gace kad se spomene corona
K79
To je to sve si reko majstore Haha
Bhf
@zeleni zub,za razliku od tebe internet i druge medije koristim za prave informacije a ne da pisem nesto sto sam ja izmislio.Ako hoces da ti navedem i iz kojih medija su objavljeni.Ja samo iznosim ono sto su “strucnjaci”objavili.Svi su imali razlicite prognoze a ja tvrdim da je taj virus veliko sranje i prica za malu djecu.
@dn@n
Pa šta ako je pozitivan, sam čovijek je jučer izjavio da se super osjeća i da nema simptome. ****š više koronu
Zeleni_zub
Da je tvoja mama ili nana žena koja radi na recepciji hotela u Zadru, a koju je zarazio, sigurno ne bi razmišljao o tome kako se on osjeća. Koga boli ***** za njega i njegovo zdravlje, prošao lik kroz pet gradova, grlio se sa hiljadama ljudi, usput srao da se ne treba čuvati, vakcinisati i da se treba vodom liječiti. Debil pravi.
@dn@n
Ma ja druže vjerujem u sudbinu i određenje, svako od nas ima svoj rok trajanja. Ako mi je suđeno da umrem u 40 ili nekom u 80 onda džabe bježat od Korone. Gora je ova situacija, mnogo naroda nema uslove za normalan život a samo se priča o koroni.
Momak
Onda se idi baci pod auto. jer ako ti je sudjeno da dugo zivis, neces svakako umrijeti od toga.
@dn@n
Hahahha pa nisam reko da želim da umrem. Dobar momak, znaš znanje, svaka čast
Denchi
Kakav debil!!! Pa najveci!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!
Miky007
Od tebe veceg debila nema!
Denchi
Ma ne mogu mu se ni sageti !!!!Hahaahahahahahahaaahahah!!!! Najveci hahahhahhahahahahahaha!!!
Nikola1122
Ajmoo bosnje sad,pocnite sa pljuvanjem najveceg....otvorena linija
Vena96
Najveceg??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
user1578922723
Što Bošnje a ne Hrvati ili drugi gradani.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.