9

Komentari (9)

Mowzilla
Citam komentare i ne mogu da vjerujem koliko su vam Bakir, Milorad i Dragan zamazali oci, pa ih branite kao nevine. Mala fulila start, pa je hajmo razapeti, bas je ona kriva. Da li se iko od vas informise na kakav nacin ijedan bh. savez svoje duznosti i posla (ne)obavlja? Pa bolan u OKBiH sjede isti mesetari kao u NFSBiH, iste im infrastrukture, isto sranje, samo drugo pakovanje. Je li vi stvarno mislite da su nama uslovi za sport idealni? Ako su toliko idealni zasto nam onda ovo malo solidnih sportista trenira u inostranstvu? Zasto nam omladina koja zna koliko vrijedi bjeze iz BiH? Lahko je vama drkati po komentarima i forumima kako nevaljaju ucesnici, a politicari su tabu tema! Uzas...
Krosteutegurovic
Bruka živa šta reći drugo, a i12 sekundi zaostatka, pa kakve skije ona ima, mora da je zaboravila podmazati voskom
Ecosport
Znam da si mlada i sve to skupa. Ali neiskustvo nije pogrešan start, to je očito tvoja nepažnja ili neznanje. Žao mi je što ćeš morati čitati svakakve komentare, ali nema opravdanja za ovakvu grešku. I da tome dodamo 12 sekundi zaostatka u trci koja traje minutu, to je već prava sramota. Tu nije kriva država. Pogledaš malu Muzaferiju i vidiš da se može, da nije do države.
King_Kenny
@Ecosport ...a ona inace briljira hahahaha.
Ecosport
@King_Kenny Muzaferija je bar osvojila neke bodove u Svjetskom kupu
enko
Treba pripaziti da u slalomu ne zaluta do cilja.
Eduard
Dobro je samo neka ne puca. Sada ce dusebrizbici da brane ovakve "uspjehe" itd itd. Onaj zavrsio zadnji, ova diskvalifikovana ali veliki je uspjeh otici na olimpijadu i caast braniti boje nase domovine.
vedin
Treniras čitavu godinu, a onda me znaš ni startati. Bože sacuvaj kako smo užasni u većini sportova i za sve krivimo državu. Da ima prvenstvo u cuclanju nargila naša omladina bi pokupila sve moguće medalje i bez pomoći države.
King_Kenny
@vedin ...ja sam davno rekao da mi Bosnjaci nismo talentovani za sport...ni u bivsoj drzavi nas nije bilo nigdje i osim u ekipnim sportovima nemas ni jednog Bosnjaka da je u nekom individualnom sportu osvojio medalju na OI,sto znaci da mi nikad u historiji OI nismo osvojili medalju...treba pogledati istini u oci i reci iskreno da mi nemamo pojma o sportu,sto je i odlican dokaz da smo poseban narod i da nemamo nista zajednicko sa Srbima i Hrvatima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.