Mattiaci: Moramo preuzeti veći rizik

Šef Ferrarija najavljuje povratakl na vrh

Mattiaci: Moramo preuzeti veći rizik

Teme:

Šef Ferrarija Marco Mattiaci u posljednjem intervju za magazin Autosport kaže kako njegova ekipa mora biti hrabrija i kako mora preuzeti rizik ako želi povratak na vrh. Između ostalog Mattiaci kaže su u takvoj situaciji dijalog i saradnja vrlo važni.

" Mi znamo u kojem pravcu želimo ići. Možda promjene koje su se dogodile u samoj ekipi neko naziva velikim, ne znam koliko su velike ali su važne za nas. Vjerujem da će u skorijoj budučnosti Ferrari izgledati potpuno drugačije. U ovoj novijoj eri Formule 1 ako želimo naprijed onda moramo prihvatiti jednu vrstu rizika. Svi moraju podijeliti jednaku odgovornost prema novom bolidu. U takvoj situaciji dijalog, uvažavanje i međusobna saradnja će biti za mene vrlo važna " naglašava Mattiaci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.