Alaim: Bili smo loši, ali još nije gotovo

Kup Bosne i Hercegovine

Alaim: Bili smo loši, ali još nije gotovo

A. Beganović

Sarajevo je sinoć propustilo veliku šansu da na svom terenu napravi kakvu, takvu rezultatsku prednost za revanš u Mostaru i sada je izvjesno da su Plemići na korak do četvrtfinala Kupa BiH.

Međutim, kapiten kluba s Koševa, Muhamed Alaim, još uvijek vjeruje da Sarajevo može u četvrtfinale.

„Ni u snu nismo očekivali ovaj rezultat. Znali smo da igramo protiv dobre momčadi, ali smo se ipak nadali da ćemo napraviti prednost pred revanš. Zrinjski je odigrao kvalitetno i mislim da je ovo najrealniji rezultat“, rekao je Muhamed Alaim za SportSport.ba te dodao:

„Ne želim umanjiti uspjeh Zrinjskog, ali odgovorno tvrdim da nas je sudija pokrao. Čist penal nije dosudio u našu korist, ali sve to ne može opravdati naše loše izdanje. Međutim, ovo je tek prvo poluvrijeme i mislim da nismo bez šansi, odnosno nadam se da ćemo mi biti ti koji će igrati četvrtfinale Kupa BiH. Ovu utakmicu treba zaboraviti što prije i okrenuti se Širokom te probati na Pecari izvući pozitivan rezultat“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.