Golman Trifković potpisao za FK Sarajevo
Hercegovina.info

Novo ime na golmanskoj poziciji

Golman Trifković potpisao za FK Sarajevo

Čelnici FK Sarajevo zbog povrede Mateja Delača bili su primorani pojačati konkurenciju na golmanskoj poziciji. 

Među stativama u predstojećoj utakmici 12. kola protiv Veleža će stajati Emir Plakalo, a ovaj put na klupi za rezervne igrače će biti talentovani Ivan Trifković koji je u prostorima kluba iz Titove 38b potpisao amaterski ugovor.

Trifković je šansu da postane član prve momčadi dobio zahvaljujući dobrim nastupima u Akademiji FK Sarajevo i suspenzija Senedina Oštrakovića omogućila mu je da u narednim utakmicama nosi etiketu drugog golmana tima sa Koševa. 

Kada je u pitanju povrijeđeni Matej Delač, on će sutra otputovati na liječničke preglede u London i nakon toga će najvjerovatnije biti podvrgnut operativnom zahvatu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.