Grahovac: Sportski je vjerovati u čudo

Borac pred Zrinjski

Grahovac: Sportski je vjerovati u čudo

E. Škorić

Gostovanja u Mostaru ove jeseni neće ostati u lijepom sjećanju fudbalerima Borca.

Poslije Vrapčića gdje su u prvenstvu za jedno poluvrijeme izgubili od Veleža sa 3:0, tim iz Banje Luke je i protiv Zrinjskog poražen u Kupu BiH sa 4:0.

Ovako visok poraz udaljio je lidera od plasman dalje. Svjesni su u Borcu činjenice da će se teško nadoknaditi minus od četiri gola.

"Naša obaveza je da u revanšu pokušamo nadoknaditi ono što smo prosuli u prvom susretu. Ako bi u prvom dijelu poveli sa 2:0 onda bi sve bilo moguće, u protivnom teško je vjerovati u čudo. U svakom slučaju, mi u ovu utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo i izborimo plasman dalje. Sportski je nadati se, a vidjet ćemo šta će pokazati teren", kazao je veznjak Srđan Grahovac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.