Ibišević stigao u Innsbruck

Ibišević: Očekujem dobru utakmicu, moramo biti ozbiljni

Napadač Stuttgarta i našeg nacionalnog tima Vedad Ibišević stigao je u Innsbruck gdje će Zmajevi u srijedu odmjeriti snage sa Egiptom.

"Očekujemo dobru utakmicu. Ne znamo baš mnogo o protivniku, ali radi se o reprezentaciji koja ima određeni kvalitet. Protiv nas će sigurno pokušati dobro odigrati, tako da i mi moramo biti ozbiljni", za SportSport.ba je istakao napadač našeg nacionalnog tima Vedad Ibišević.

"Pauza zbog crvenog kartona se odužila, pa ova utakmica sa Egiptom dolazi u pravo vrijeme", dodao je naš reprezentativac.

Njegov Stuttgart ne stoji najbolje na bundesligaškoj tabeli, no Ibišević je uvjeren da će ostati u društvu najboljih.

"Naš plan je ostanak u ligi, sve ostalo bi bilo katastrofa. Kao ekipa ne igramo dobro, nadam se da ću pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve", zaključio je Ibišević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.