Igrači Sarajeva su znali proslaviti trijumf u derbiju

Slavlje u Bosni

Igrači Sarajeva su znali proslaviti trijumf u derbiju

O. Lekić

Na stadionu Koševo jučer je odigran 111. po redu sarajevski derbi između FK Sarajevo i FK Željezničar. 

Odličnom igrom, borbenošću i zalaganjem izabranici Mehmeda Janjoša su slavili s minimalnih 1:0, čime su gradskom rivalu smanjili šanse da dođe do titule, a jedini gol na utakmici je postigao Amer Bekić s bijele tačke. 

Ne čudi što je nakon utakmice zavladala velika euforija u svlačionici, ali i u sarajevskom restoranu Bosna. U priloženom videozapisu pogledajte kako su Duljević, Ivetić, Kadušić i društvo proslavili pobjedu u derbiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi