Trener Tuzlaka

Jagodić: Žao mi je jer smo imali Želju u šaci

Emir Dindić

Trener Slobode Vlado Jagodić smatra sreću kao faktor zbog kojeg njegov tim nije pobijedio Željezničar u 6. kolu Lige za prvaka.

Plavi su u finišu meča došli do boda, a Jagodić ističe da je na poluvremenu upozorio svoj tim šta bi se moglo desiti.

"Imali smo jednu rupu igri od 25. do 35. minute igre. Uspjeli smo nakon toga vratiti vodstvo, ali sam na poluvremenu rekao igračima da utakmica tek počinje. Očekivao sam da će pojačati napad. Imali smo ih, pogodili smo stativu, ali nismo imali sreće. Ulazak našeg trećeg stopera je rebao zaustaviti napadače i mi bismo se bazirali na kontre", istakao je Jagodić, te je dodao: 

"Žao mi je jer smo imali dva puta vodstvo, ali suštinski moram biti zadovoljan. Imali smo svoje šanse, odigrali smo 2:2, treba nam više iskustva za ovakve utakmice. Sve su ovo veliki ispiti za našu ekipu", rekao je trener Tuzlaka

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti