Jakupović: Želimo se časno oprostiti od Premijer lige

Napadač Rudara optimističan pred naredni meč

Jakupović: Želimo se časno oprostiti od Premijer lige

D. Vejo

Zlatko Jelisavac i njegovi fudbaleri odavno su kročili u nkži rang. Ipak, u posljednjem 30. kolu Premijer lige BiH Rudar će u Prijedoru svoja koplja ukrstiti protiv ekipe Veleža.

I jedni i drugi odavno su osigurali karte za niži rang pa se očekuje da će kako jedan tako i drugi tim u ovu utakmicu ući rasterećeni. Ipak, Prijedorčani su postavili jasan cilj. Pobjedom žele obradovati publiku na tribinama.

"Mi želimo da se od Premijer lige BiH oprostimo pobjedom pred našim navijačima. Oni su to zaslužili. Želimo na jedan častan način tri boda ostaviti u Prijedoru. Na terenu ćemo dati svoj maksimum kako bi ostvarili što bolji rezultat", rekao je za SportSport.ba napadač Rudara, Demir Jakupović.

Utakmica u Prijedoru između Rudara i Veleža počinje u nedjelju od 17 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi