Kladionice kažu: Željo blagi favorit u derbiju

Očekuje se još jedna čvrsta utakmica

Kladionice kažu: Željo blagi favorit u derbiju

Svjetske kladionice uvrstile su u svoju ponudu i klađenje na najveći bosanskohercegovački derbi koji se igra u nedjelju na Grbavici.

Po njima, kako je bilo i očekivano, oba tima imaju gotovo pa identične izglede da pobijede u ovom susretu ali je ipak blagi favorit Željezničar. Što zbog pozicije na tabeli, što zbog prednosti domaćeg terena, Plavi su "za milimetar" bliže pobjedi u odnosu na najljućeg rivala.

Na Želju se nudi prosječni koeficijent 2.44, dok se pobjeda Sarajeva vrednuje koeficijentom 2:62. U slučaju da derbi završi remijem, oni koji se budu kladili na takav ishod utrostručili bi svoj dobitak pošto koeficijent varira između 3,00 i 3,20.

Na derbiju se prema kladionicama i ovoga puta očekuje mali broj pogodaka. Onim koji misle da na Grbavici neće biti viđena tri pogotka na takav ishod nudi se koeficijent između 1.60 i 1,75, dok bi najoptimističniji po pitanju pogodaka mogli zaraditi pravo bogatstvo. U slučaju da se desi neka 'luda' golijada (šest ili više golova), ulagač na takav ishod udesetostručio bi svoj ulog.

Pretpostavlja se da će u nedjelju ponuda za ovaj susret biti mnogo 'bogatija', što se odnosi na klađenje na strijelce, žute i crvene kartone...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.