Kriza trese Čelik: Bod s Bilinog polja nosi Travnik

Kriza trese Čelik: Bod s Bilinog polja nosi Travnik

A. Beganović

Fudbaleri Čelika su na Bilinom polju u okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine remizirali s Travnikom (1:1).

Fudbaleri Čelika su nešto bolje otvorili susret i već u 2. minuti su preko Mešanovića zaprijetili, ali nije bilo promjene rezultata. Na samom početku igralo se uglavnom na sredini terena, a u 29. minuti domaći su preko Jusića ponovo zaprijetili, no lopta nakon njegovog udarca glavom odlazi preko gola.

Do 36. minute na terenu se nije ništa dešavalo, a onda je Travnik zaprijetio Čeliku. Zatagić je centrirao, a Isaković šutirao sa 16 metara, no pored gola, pa se na odmor otišlo pri početnih 0:0.

U drugi dio Čelik je ušao nešto bolje, a u 63. minuti izabranici Vlade Jagodića dolaze do prednosti. Mešanović je sa nekih desetak metara neodbranjivo šutirao za veliku radost domaćih.

Međutim, samo osam minuta kasnije Travnik izjednačuje. Mišić loše reaguje, a njegovu grešku kažnjava Ramić. Tri minuta prije kraja Simić je imao dobru priliku za domaće, ali nije bio precizan.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.