Krupa muku muči s napadačima

Perić upitan za Metalleghe

Krupa muku muči s napadačima

D. Vejo

Drugo mjesto na tabeli i 21 bod u Premijer ligi BiH, to je retrospektiva nakon 12 odigranih kola novopečenog premijerligaša Krupe koju vodi iskusni Slobodan Starčević.

Međutim, davanje svog maksimuma na terenu donijelo je i posljedice. Elvir Koljić je zadnjih mjesec dana muku mučio s povredom, ali od prije nekoliko sedmica to je učinio i još jedan centarfor, Ozren Perić.

Naime, on je trenutno pod budnim okom stručnog medicinskog tima banjalučkog sastava, koji ulažu sve kako bi stamenog fudbalera vratili u pogon.

I dalje je neizvjesno da li će on u potpunosi biti na raspolaganju šefu struke Starčeviću za meč narednog kola, gdje Krupa dočekuje ekipu Metalleghea nakon trijumfa protiv Mladosti DK u gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi