Lolić šokirao Slaviju u Vojkovićima

Rudar savladao tim iz I. Sarajeva

Lolić šokirao Slaviju u Vojkovićima

D. Vejo

Ekipa Rudara iz Prijedora je u drugom kolu šampionata Srpske savladala Slaviju u Vojkovićima rezultatom 2:1 (1:1).

Prvo poluvrijeme dobro je počelo za tim iz I. Sarajeva. Mreže su mirovale sve do devete minute meča, kada za vodstvo Slavije pogađa Anel Salković na asistenciju Miloša Đurđevića. Nakon nekoliko minuta kasnije, Rudar je krenuo sa napadima. Šut Burazora sa distance skrenuo je u mrežu Aleksandar Pušara koji postavlja rezultat prvog dijela meča.

U drugom poluvremenu, prijetili su i jedni i drugi. Slavija je preko krilnih igrača pokušala doći do protivničkog šesnaesterca, dok su Prijedorčani to radili preko jednog od najboljih igrača tima Bojana Burazora. Ipak, više sreće imali su gosti. U toku je 81. minut utakmice a Draško Lolić snažnim i preciznim šutom s desne strane donosi svom timu zlatna vrijednu pobjedu.

Podsjetimo, ovaj susret odigran je na stadionu Famosa u Vojkovićima iz razloga što se teren Slavije renovira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi